Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
And the winner is… | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Het heeft even geduurd, maar na alles tegen elkaar afgewogen te hebben is de keuze gevallen op WerkConsult. Dit zowel vanwege de aanpak als de persoonlijkheid en de omgang met de potentiële cliënt (ik dus).

ReWork/Alexander Calder

Ik heb absoluut geen behoefte aan reïntegreren in kuddeverband, waardoor ReWork en Alexander Calder eigenlijk al meteen afvielen. ReWork viel ook nog eens af door de smoesjes van de receptioniste en de plek waar het gesprek plaatsvond, Alexander Calder viel ook nog eens af vanwege de GSM die kennelijk te belangrijk was om uit te zetten.

Epheon

Epheon viel af door de benadering in de belronde en door het onvermogen om duidelijk te maken wat er precies gebeurt met m’n reïntegratietraject op het moment dat m’n WW-uitkering afloopt en ik in de Bijstand terechtkom. Lijkt me toch wel vitale informatie…

WerkConsult

Waarom dan WerkConsult, anders dan het feit dat de andere kandidaten afvielen? Inderdaad, vanwege de volledig individuele aanpak (het heet niet voor niks Individuele Reïntegratie Overeenkomst), en vanwege de ‘doe maar normaal dan doe je gek genoeg’ mentaliteit. Zojuist heb ik Johan Migchels dus maar even gebeld en blij gemaakt, en meteen maar een nieuwe afspraak gepland. Donderdagochtend 1 december gaan we beginnen.

UWV

Nu alleen nog die afspraak bij het UWV. Die zou vier weken na het vorige gesprek plaatsvinden en daarvoor zouden ze ook een uitnodiging sturen, maar intussen zitten we al op vijf weken en ik heb nog geen uitnodiging gezien. Als brave werkzoekende zou ik Nicole van Crey dan dus zelf maar eens moeten gaan bellen, maar inmiddels is het 12:22 uur en zal ze dus wel met lunchpauze zijn. Dan maar een e-mailtje er tegenaan gooien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder