Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Nee, dank u | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Johan Migchels heeft zich gemeld na een telefoontje met Corine Broekhuis van het eerder genoemde ICT-detacheringsbureau Datapool. Ze gingen daar niet door het lint bij het horen van m’n naam, ze vonden me ook wel een heel aardige vent, maar na enig nadenken wilden ze me toch niet terug. Gelukkig ben ik niet van hen afhankelijk, en is het dus meer een verlies voor hen dan voor mij. Desondanks krijgen ze toch een kaartje van me voor Kerstmis, wie weet helpt het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder