Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
De eerste mijlpaal. Nou vooruit dan, paaltje. | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vandaag het Plan van Aanpak ondertekend, nu kan het door naar het UWV voor de benodigde handtekening en dan kunnen we officieel aan de slag. Maar dat weerhoudt ons er uiteraard niet van om toch maar alvast een begin te maken; met het UWV is het altijd maar afwachten hoelang ze nodig hebben. En naar goed ambtelijk gebruik moet alles ook nog eens in drievoud…

Maar zo gemakkelijk gaat dat niet: bij een Plan van Aanpak hoort ook een aanvraag-formulier (gelukkig maar in enkelvoud). Tegenwoordig zijn die digitaal, maar het printen lukte niet en dus mocht het op de ouderwetse methode: een exemplaar uit een map trekken en handmatig invullen.

Nog een aardige exercitie: hoe beoordeel ik een vacature? De methode van Johan Migchels: geef in de advertentie met een marker de kreten aan waarvan je denkt dat de werkgever ze belangrijk vindt, en geef elke kreet vervolgens punten. De belangrijkste krijgt 50 punten, de volgende 40, dan 30, 20 en 10, en de rest 0 punten. In de sollicitatiebrief moet vervolgens voor minstens 120 punten terugkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder