Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Beter mee verlegen dan om verlegen | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Johan Migchels belde vanmiddag weer, om te vragen of ik misschien vergeten was dat ik de papierwinkel voor het UWV op zou komen halen. Dat was ik niet zozeer vergeten maar ik was druk bezig met wat anders. Eigenlijk had ik het ophalen gepland voor morgenochtend, omdat ik dan toch onderweg ben voor de wekelijkse boodschappen, maar aangezien ik een aardige vent ben, ben ik de papieren maar meteen op gaan halen. En dan maar weer afwachten tot het UWV van zich laat horen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder