Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Waar een typefoutje al niet toe kan leiden | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vanochtend het volgende gesprek bij WerkConsult. Het UWV had nog altijd geen uitnodiging gestuurd, wat voor Johan Migchels reden was om meteen maar eens een mailtje die kant op te sturen. Dat hielp, want vanmiddag werd ik al door het UWV gebeld met de mededeling dat ik op 11 januari verwacht wordt.

Johan had onder andere gevraagd om een lijstje van bedrijven in de Werving- en Selectiebranche (waaronder dus ook detacheringsbureaus en dergelijke) waarvan ik het idee had dat we daar nog wel wat mee kunnen. Geheel in lijn der verwachting (gezien mijn ervaringen met dat soort bureaus) is dat een heel kort lijstje geworden.

Ik noemde de bovenste van het lijstje, en uiteraard werd die meteen op Internet opgezocht, maar doordat hij het niet helemaal goed verstaan had werd de laatste letter (N) vervangen door een M. Waardoor we terechtkwamen op de site van een IT-bedrijf in Limburg dat Johan toevallig ook nog kende van vroeger. En zowaar, die zochten een systeembeheerder! Sterker nog, ik voldeed zelfs aan de eisen, en het was ook nog eens werk dat bij diverse opdrachtgevers in de regio uitgevoerd zou moeten worden. Kijk, da’s wat ik hebben wil. Goed, ik heb liever een baan waarbij ik de hele wereld doorgestuurd wordt, maar je kunt niet alles hebben.

En dus was de volgende opdracht: concept schrijven van de sollicitatiebrief (beter gezegd: sollicitatiemail), CV aanpassen, en de hele handel vrijdag even naar Johan mailen ter beoordeling. Daarna het bedrijf bellen en wat vragen stellen, en meteen daarna de sollicitatie versturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder