Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Concept-sollicitatie | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Zo, missie volbracht, het concept van m’n sollicitatiemail voor dat bedrijf in Limburg is klaar, CV is aangepast, de hele handel is naar Johan Migchels gemaild, en die heeft intussen al gemeld dat het er goed uitziet maar hij het in het weekend toch nog even verder wil bekijken. Prima, om deze tijd van de dag zijn de meeste bedrijven toch al nauwelijks meer bereikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder