Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Spiegeltje spiegeltje aan de wand… | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vanochtend had ik weer een afspraak bij WerkConsult. Op de agenda vandaag: m’n spiegelbeeld. Dat heeft niets te maken met het in de spiegel bewonderen van m’n gelaatstrekken, maar is een persoonlijkheidstest. Nou ken ik mezelf vrij goed (mag ook wel na 38 jaar) en bovendien heb ik zo’n test een paar jaar geleden ook als eens gemaakt, dus daar kwam niks wereldschokkends door naar boven. Johan Migchels was ook niet echt verrast, dus die weet me heel aardig in te schatten.

Volgende keer: het competentiespel. Niet echt een spel (maar zo heet het ding nou eenmaal) maar een test om te zien waar mijn kennis, vaardigheden en dergelijke precies liggen. Ik weet nu al wat daar uit gaat komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder