Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Ter afwisseling: sollicitatiegesprek! | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Afgelopen vrijdag werd ik geheel onverwacht aan het eind van de middag gebeld door de Welten Groep uit Vessem, een van die bedrijven waar ik in het kader van de sollicitatieplicht gesolliciteerd had. Vanochtend ben ik er geweest voor een sollicitatiegesprek, en voor de afwisseling nu eens geen “u hoort nog van ons” maar ter plekke een afwijzing.

In principe kon ik alles wel wat ze vroegen, maar zoiets als bijvoorbeeld een server inrichten heb ik al sinds tijden niet meer gedaan, en thuis heb ik ook geen server staan. Hoewel ze wisten dat ik al een hele tijd thuis zat werd echter wel verwacht dat ik zoiets (en alle andere werkzaamheden) meteen zou kunnen doen, zonder eerst even op te zoeken hoe het ook al weer precies ging. Wat denken werkgevers? Dat een werkloze ICT-beheerder thuis een compleet hardwarepark heeft staan om op te oefenen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder