Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Competenties | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vandaag was het competentiespel aan de beurt bij WerkConsult. Ook nu weer geen schokkende resultaten wat betreft mijn competenties, al stonden er wel wat verrassingen in de door de test geproduceerde lijst met mogelijke beroepen. Bovenaan de lijst: medewerker vakantieparken of zoiets.

Wat er echter ook uitkwam was de functie van webdesigner. Goh, wat toevallig, laat dat nou net de richting zijn die ik in wil… Helaas heb ik daar geen diploma’s voor (in dit land een absolute vereiste), dus zullen we op zoek moeten gaan naar opleiders en vervolgens het UWV ervan zien te overtuigen dat ze een opleiding tot webdesigner financieren.

Bijkomende activiteit: m’n eigen websites maar weer eens bijwerken. Dat is al sinds tijden niet meer gebeurd, maar om bij werkgevers een kansje te maken op een stageplaats of proefplaatsing zal ik toch op z’n minst moeten kunnen laten zien wat ik kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder