Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
We gaan maar weer eens bellen | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Voor vandaag stond WerkConsult weer op de agenda. Voor de afwisseling valt er eigenlijk niks belangrijks te melden. Ik ga een lijstje maken van zes bedrijven die zouden moeten kunnen vertellen wat er eigenlijk precies aan opleiding gevraagd wordt voor de functie van webdesigner. Drie zijn er voor mij, Johan Migchels gaat de andere drie bellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder