Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Op naar een stageplaats | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Een opleiding tot webdesigner volgen op kosten van het UWV is leuk, maar tegen-woordig moet je wel eerst aan het werk zijn voordat je een opleiding krijgt. Bij z’n belronde heeft Johan Migchels zelf ook nog wat bedrijven aan z’n lijstje toegevoegd, en een daarvan stond wel open voor een stageplaats. Die ga ik dus maar eens bellen, misschien dat ik daar terecht kan.

Johan heeft dinsdag een afspraak met Nicole van Crey (UWV), benieuwd wat daar uit gaat komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder