Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Afspraak verzet… en nog een keer verzet… | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Oorspronkelijk stond er voor vandaag om 11:00 uur een afspraak gepland bij WerkConsult. Vrijdag kwam er een mailtje binnen van Johan Migchels met de vraag of de afspraak verzet kon worden naar 15:00 uur. Prima, geen probleem.

Vanmiddag om 15:00 was ik er. Ik stond nog buiten toen de telefoon ging: Johan belde. Tegelijkertijd kwam hij naar buiten, zodat de telefoon weer uit kon. Wat bleek: hij had twee afspraken op hetzelfde tijdstip gepland. Dus vertrok ik maar weer, om een uurtje later nog een keer gebeld te worden voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Zucht…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder