Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Johan gaat niet mee | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Ik had het idee dat Johan Migchels wel mee zou willen naar dat gesprek van dinsdag, maar hij had een andere suggestie. Dinsdag eerst maar eens bezien wat ze nu eigenlijk willen, uiteraard de reïntegratiepapierwinkel meenemen, en die ambtenaar adviseren om contact met Johan op te nemen. Zelfde oefening voor de volgende dag bij het gemeentelijk reïntegratiebedrijf, en daarna maar eens een afspraak maken om met z’n drieën om de tafel te gaan zitten.

Dat wordt dan wel augustus, want zoals iedereen met een baan in dit land heeft ook hij zomervakantie. Gelukkig hebben we nog even; de opleiding die ik hebben wil begint pas op woensdag 27 september 2006, dat zou zelfs de ambtenaren van de Gemeente Eindhoven voldoende tijd moeten geven om na een weloverwogen beslissing die opleiding goed te keuren en te betalen.

WZI

Heb je net goed en wel je afspraak bij WZI in je agenda gezet, sturen ze alweer een brief. De afspraak wordt een kwartier opgeschoven, van 09:30 uur naar 09:45 uur. Alleen de mijne, trouwens, de ambtenaar die Sonja mag toespreken is wel gewoon op de afgesproken tijd beschikbaar.

Het feit dat ze de afspraak maar een kwartier verzetten wekt trouwens wel de indruk dat die gesprekken ook maar een kwartier duren. Dus wat ze me ook willen vertellen, heel veel kan het niet zijn. Veel meer dan me vertellen hoe laat ik me de volgende dag moet melden bij het gemeentelijk reïntegratiebedrijf kunnen ze eigenlijk niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder