Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Wat, alweer? | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Het houdt maar niet op: net even m’n e-mail opgehaald, blijkt er alweer een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek tussen te zitten! Deze keer wordt mijn aanwezigheid verwacht volgende week woensdag.

Of mijn CV is opeens wel heel aantrekkelijk voor werkgevers, of ik kom alleen maar door de eerste selectie heen omdat de bulk van de geschiktere kandidaten momenteel allemaal op vakantie is en dus niet in de gelegenheid om te solliciteren. Ik hou het nog maar even op dat laatste…

Dan is het wel zaak dat ik nu heel rap ergens aan de slag kan. Hetzelfde verschijnsel deed zich een jaar geleden namelijk ook voor: alsmaar geen uitnodigingen, vervolgens kwam de zomervakantie en werd ik opeens wel een paar keer uitgenodigd, en na de vakantie was het weer voorbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder