Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Wel de lasten, niet de lusten | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vandaag in de post: een brief van WZI, met de mededeling dat de Dienst mijn IRO-traject zal blijven volgen. Waarna de opmerking kwam dat ik weliswaar nog geen WWB-uitkering toegekend heb gekregen maar desalniettemin toch verplicht ben me aan de regels van de WWB te houden.

Dus geen centen maar wel verplicht solliciteren, alle geschikte arbeid aanvaarden, enzovoort. Oftewel: ik heb nu wel de lasten van de WWB, maar niet de lusten. Voor zover je een WWB-uitkering een “lust” kunt noemen natuurlijk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder