Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
De geschiedenis herhaalt zich | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

De geschiedenis blijft zich maar herhalen: ook m’n derde sollicitatiegesprek heeft geen baan opgeleverd. Waarmee ik even door de geplande gesprekken heen ben. Maar gelukkig is Sonja alweer een fase verder in haar huidige sollicitatie en moet er vanmiddag nog even onderhandeld worden over het salaris. Goeie kans dat ze aangenomen wordt en 1 augustus dan kan beginnen. Leuk natuurlijk, want dan komt er tenminste weer geld binnen (momenteel gaat de geldstroom alleen maar de andere kant op), en zijn we ook verlost van de Bijstandsellende.

Nadeel is natuurlijk wel dat m’n reïntegratietraject dan eigenlijk een tamelijk zinloze aangelegenheid wordt. Allebei full-time buitenshuis werken is geen optie dus zal ik dan huisman moeten worden, en bij gebrek aan een uitkerende instantie is er geen instantie meer die we op kunnen laten draaien voor m’n opleidingskosten. Moet ik het dus toch nog zelf gaan betalen… 🙁

Op zich kan dat traject gewoon doorlopen, het is tenslotte toch al betaald. De resterende tijd moeten dan misschien maar gebruiken voor oriëntatie op het starten van een eigen bedrijf aan huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder