Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Afspraak bij de Sociale Dienst? | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Johan Migchels heeft vanochtend m’n case manager bij de GSD gebeld. Die gaf me erg weinig kans dat ik m’n opleiding gefinancierd zou krijgen (wat doen ze dan met het geld dat ze daarvoor van de Rijksoverheid krijgen?) maar kon en/of wilde daar pas definitief over oordelen nadat ze me zelf gesproken had. En dus zou me “op korte termijn” uitnodigen.

Het zal mij benieuwen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder