Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Het roer gaat om | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

M’n casemanager bij WZI heeft zich nog altijd niet gemeld; morgenochtend dus maar eens even bellen waar die uitnodiging blijft. Niet dat ik verwacht dat de Gemeente Eindhoven m’n opleiding gaat betalen, want ten eerste lijkt er wat dat betreft sowieso een ontmoedigingsbeleid gevoerd te worden (om het maar even netjes uit te drukken), ten tweede gaan ze dan zo lang nodig hebben om daarover te beslissen dat Sonja al lang aan het werk is voordat ze die beslissing daadwerkelijk nemen. Om vervolgens te oordelen: “uw echtgenote heeft een volledig inkomen, dus komt u niet in aanmerking voor een WWB-uitkering, dus betalen we ook geen opleiding”.

En dus heb ik het roer maar omgegooid: ik ga me nu maar eens oriënteren op het leven als zelfstandig ondernemer (naast m’n carrière als huisman). Het voorlopige plan voorziet in twee bedrijfsactiviteiten naast elkaar: webdesign (gericht op kleine ondernemingen) en m’n handel via Internet. Overigens is het nog altijd zo dat je vanwege de kosten niet voor jezelf moet beginnen als je er niet van rond kunt komen, dus zo heel hard zal dit ook wel weer niet gaan lopen. Maar ach, ene meneer Philips is ook ooit begonnen als kleine zelfstandige, dus er is nog hoop… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder