Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Belt u ons niet, dan bellen wij u ook niet | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vanochtend heb ik maar er maar eens een telefoontje aan gewaagd om bij de Dienst WZI te informeren waar die uitnodiging blijft. De afspraak bleek zowaar al ingepland te zijn, maar de dame in kwestie moest eerst nog bij een collega informeren wat ik zoal aan papierwinkel mee moet brengen. Kennelijk doet ze dat werk nog niet erg lang, anders zou ze het zelf wel weten. De brief zou uiterlijk vanmiddag op de post gaan, en meteen daarmee zou ze me even terugbellen om te vertellen wat ik mee moet brengen.

De afspraak staat gepland voor aanstaande donderdag 12:00 uur, of de brief daadwerkelijk op de post is gegaan weet ik uiteraard niet, maar teruggebeld heeft ze niet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder