Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Introductie | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Het is 1 september 2006, middernacht. Daar sta je dan als kersverse huisman met de zorg voor een huishouden van twee volwassenen en twee kinderen in een rijtjeshuis met een achtertuin van honderd vierkante meter (waarvan zo’n tien voor de schuur). Plus nog de nodige andere bezigheden die op zich niks met het werk van een huisman te maken hebben, anders dan dat je ze nodig hebt om niet helemaal gek te worden.

Ik ben benieuwd wat ik er van zal bakken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder