Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Ook de e-mail wordt hier gewassen | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

06:30 Het ziet er somber uit: gisteren nog vroeger naar bed gegaan, en nu nog meer moeite met wakker worden. Zou het misschien juist andersom moeten: nog later dan bed, dan is het ook makkelijker wakker worden? Klinkt ook niet echt logisch.

07:15 PIEP PIEP PIEP. De rest van de vroege ochtend verloopt in elk geval soepeltjes. Iedereen op tijd beneden, aangekleed en klaar voor het ontbijt. Vanochtend zijn we op tijd weg.

08:45 Na dit aangenaam verfrissende uitstapje (het is bewolkt, maar de buitentemperatuur is aangenamer dan de binnentemperatuur) wacht me traditiegetrouw weer een berg werk. De afwas van gisteren staat er nog, het schone en inmiddels droge wasgoed van gisteren moet ook nog opgeruimd worden, en er moeten ook nog boodschappen gedaan worden. Maar eerst koffie, en even de e-mail ophalen. Of wellicht beter gezegd: de spam. Tot een tijdje geleden zat er meestal wel wat spam tussen de overige e-mails, tegenwoordig zit er af en toe een gewone e-mail tussen de spam. Gelukkig is er MailWasher. De gratis versie is goed, de Pro versie is beter. Die kost dan weliswaar 37 dollar (US), maar als je veel e-mailadressen hebt en bedolven wordt onder de spam is het dat wel waard. Ik zou natuurlijk ook kunnen adviseren om op Internet een registratiecode te gaan zoeken, maar dat zou ‘aanzetten tot softwarepiraterij’ zijn, dus dat doe ik maar even niet. 🙂

09:45 Zo, dat hebben we ook weer gehad. Nu eerst maar eens de boodschappen doen. Als we terug zijn zal Max wel moe zijn dus kan die naar bed en dan kan ik ongestoord aan de afwas beginnen.

11:00 Het leek er op dat we nat thuis zouden komen, maar ondanks de aanhoudende dreiging is het toch niet gaan regenen. De boodschappen zijn opgeruimd, Max ligt weer in bed, nu nog even afwassen en dan vind ik het wel weer eens tijd voor een bakkie koffie.

13:30 Max meldt zich, die is dan mooi op tijd voor de lunch.

14:45 Even Tom ophalen, zo terug…

15:15 Tom gaat lekker buiten spelen, ik heb nog een stapel was op te ruimen. Jammer voor Max, maar die zal dan toch even in de box moeten.

16:30 Max is weer moe, dus één keer raden waar die tot etenstijd naar toe kan.

17:15 Vanavond staat er spaghetti op het menu. Daar gaat in: een half pak spaghetti, een blik achterham (circa 450 gram), en per persoon één kipfilet. Spaghetti gaar koken, ham en kip in kleine blokjes snijden en bakken. Als dat allemaal klaar is spaghetti en vlees bij elkaar in de pan, saus er overheen, en smakelijk eten. Een bak sla erbij doet het altijd goed.

19:45 Tom moet naar bed en heeft daar weer eens geen zin in. Da’s dan jammer, toch naar boven toe, even later gevolgd door Sonja.

19:55 Oh kijk, dat is interessant: Starter & Coach, een vierdelige Teleac-serie over startende ondernemers. Als huisman met aspiraties in die richting zou dat wel eens zinvol kunnen zijn om te volgen. Maar helaas, Sonja wil nu, op dit moment, een vriendin van haar in Frankrijk bellen, en kennelijk is dat belangrijker dan Max in bad stoppen en naar bed brengen. Dus zet ik de TV maar weer uit en ga met Max naar boven. Gelukkig hebben we boven ook een TV, en is—in elk geval voor de eerste aflevering—geluid belangrijker dan beeld dus schroef ik het volume flink op en ga me vervolgens met Max bezighouden. Dat is in tien minuten gebeurd, waarna ik me even op bed installeer om het laatste kwartier van het programma te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder