Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Harry Potter | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

01:15 Het voordeel van opnieuw moeten beginnen is dat je al weet wat je te wachten staat en hoe je het moet doen, dus ben ik in het spel alweer aangeland op de plek waar ik de vorige keer de mist in ben gegaan. Nog even opslaan, en dan naar bed.

10:00 Gelokt door de geur van vers gezette koffie kom ik uit bed. Twintig minuten later zit ik aan m’n ontbijt. Sonja kondigt aan dat ze met Tom naar de rommelmarkt gaat, Max blijft thuis.

11:00 Sonja en Tom vertrekken, Max is intussen moe aan het worden en mag dus even gaan slapen. Mooi, dan heb ik even m’n handen vrij. Geen rust echter, want de rest van m’n eBay-administratie moet nog gedaan worden. Morgen lopen een slordige 200 veilingen af, en voor die tijd moet ik die administratie helemaal bijgewerkt hebben.

16:00 Sonja zou “tussen 1 en 2” weer terug zijn, maar zoals al verwacht werd het dus wat later… Ik ga boven even aan de slag, als ik terugkom zit de rest van de familie weer Harry Potter te spelen. Dat wil zeggen: Sonja is aan het spelen, Tom kijkt toe en geeft commentaar, en Max probeert van Sonja’s schoot te ontsnappen.

18:15 Het menu van de dag: frieten. Yummie! Niet gezond, beslist niet verantwoord, maar wel lekker. Het begeleidende witbiertje ook. 🙂

19:30 Het eten is weer achter de rug, Sonja gaat weer verder spelen, voor de kids is het weer bedtijd. En jawel, Tom wil alweer niet.

20:05 Tom is naar z’n kamer (die zal wel weer aan het spelen zijn), Max mocht nog even naar beneden voor een fles melk en is daarna ook in bed geparkeerd. Waarna Sonja weer vrolijk verder speelt en ik achter m’n computer kruip om Top Gear te kijken. Handig, zo’n TV-kaart in je PC. Dat is ook meteen het enige interessante op de buis, voor de rest is het vooral veel over de aanslagen in de VS op 11 september 2001.

22:45 Sonja is naar bed, ik ga me maar weer eens wagen aan Harry Potter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder