Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Rustig beginnen | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

07:05 Max is al wakker en met Sonja naar beneden. Sonja is zo weg, dus zal ik wat vroeger dan normaal m’n bed uit moeten. Eerst Tom wakker maken, dan naar beneden om Max uit de box te plukken, terug naar boven om ‘m aan te kleden, en dan weer terug voor het ontbijt.

08:45 Tom is naar school, Max gaat zoals gebruikelijk weer spelen, en ik ga… nee, niet verder in de keuken, ik ga het vanochtend maar eens lekker rustig aan doen. Computer aan, bakkie koffie erbij, en zien dat ik wat aanbiedingen voor buitenlandse eBay-sites gemaakt krijg.

10:30 Max laat merken dat-ie moe is, dus die kan even naar bed.

11:30 Dat heeft ook niet lang geduurd, Max is al weer wakker. In elk geval wel netjes op tijd om Tom zometeen op te gaan halen.

12:15 We zijn weer terug, hoog tijd voor de lunch. Tom weet zich weer eens niet te gedragen en heeft z’n boterhammen al op nog voordat het eten van mij en Max op tafel staat. Het idee was natuurlijk dat hij dan Lego Star Wars kan gaan spelen, maar dat gaat vandaag mooi niet door. Sterker nog, hij moet aan tafel blijven zitten tot Max en ik klaar zijn met eten.

12:45 Nu is het dan toch echt tijd om verder te gaan met Operation Clean Kitchen. Eens zien hoever ik kom.

17:00 De score voor vandaag: twee kastjes, uitgeruimd, schoongemaakt, de complete inhoud afgewassen (en dat was nogal wat) en uitgesorteerd, en beide kastjes opnieuw ingeruimd. Het wordt nog wel wat. Maar nu eerst maar eens even lekker niks doen, wel zo goed voor m’n rug, en daarna eten koken. Vanavond op het menu: shoarma met stokbrood, sla en uiteraard m’n eigengemaakte knoflooksaus. Een halve pot mayonaise plus zes teentjes knoflook blijkt te resulteren in redelijk pittige knoflooksaus. Blijf maar even uit m’n buurt…

19:45 The Simpsons zijn afgelopen, dat betekent bedtijd voor m’n erfgenamen. Ik ga intussen met verstand op nul en blik op oneindig TV kijken in afwachting van Top Gear.

22:35 Sonja is naar bed vertrokken toen Top Gear begon, dat is intussen afgelopen en dus is er feitelijk niks interessants meer op TV. Dan ga ik de PS2 maar weer eens aanzetten, eens kijken of ik vandaag verder kom met Harry Potter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder