Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Nogmaals het ondernemingsplan | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

08:15 Het ontbijt is weer naar binnen, tijd dus om Tom naar school te brengen. De wandeling daar naar toe bevestigt telkens weer m’n vermoeden dat Tom een goede Moslima zou zijn: hij kletst de hele dag al aan één stuk door waardoor ik het idee heb dat hij een meisje is in een jongenslichaam, en als we naar school lopen loopt hij altijd een paar meter achter me. Hij beweert dan wel dat hij niet naast me kan lopen omdat ik te hard zou lopen, maar als hij een paar meter achterblijft kan hij het tempo wel bijhouden.

08:50 M’n ondernemingsplan roept. Nog even een keer er doorheen lopen, en daarna kan het hele pak (45 pagina’s) afgedrukt worden. Twee gaatjes erin en de hele stapel in een zichtmap, en het ziet er heel presentabel uit.

10:40 Wegwezen nu, om 11:00 heb ik een afspraak bij WerkConsult om m’n ondernemingsplan weer onder de loep te nemen.

12:30 Dat ging goed, Johan was tevreden al is het plan nog lang niet klaar. De twee grootste klussen nu zijn het invullen van een hoop bedragen en een marktonderzoek. Ik ben er dus nog niet, maar als ik dit tempo volhou zou ik 1 januari 2007 van start moeten kunnen gaan.

17:00 Vandaag staat er op verzoek van Sonja weer Kip Tandoori op het menu. Anders gezegd: ik moet weer de keuken in.

20:30 Tijd weer voor het standaardpakket op TV: eerst ‘Dat zal ze leren’ en daarna ‘Holland’s Next Top Model’.

22:30 Sonja gaat naar bed, ik ga weer spelen. Alleen nog zien dat ik een beetje op tijd in bed lig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder