Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
De arbeidsmarkt trekt aan | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

07:35 Sonja is de kids uit bed aan het halen, ik zal maar alvast aan het ontbijt gaan beginnen.

08:30 Hetzelfde probleem als vorige week donderdag: Sonja gaat nu pas de deur uit om Tom naar school te brengen, en vandaag begint hij de schooldag met gymles. Max moet mee, want ik moet nu ook de deur uit: om 09:00 uur heb ik een afspraak met een account manager van Yacht. Niet dat ik verwacht dat het iets op zal leveren, maar niet geschoten is altijd mis.

10:15 Na een uurtje babbelen met de goeie man sta ik weer buiten; hij zag toch geen mogelijkheden voor me, aangezien mijn IT-kennis vooral breed is in plaats van diep. Maar ach, ze hebben wel Yacht wel lekkere koffie.

10:30 Yacht zal me geen inkomen verschaffen, dus ga ik maar weer eens verder met Toy Imperium. Nog genoeg te doen…

12:00 Max begint langzaam moe te worden. Ik ga ‘m nog even z’n lunchprak geven, dan kan hij vervolgens naar bed.

14:30 Ik ga Tom ophalen van school. Eens kijken of hij vandaag weer met iemand af wil spreken.

14:50 Tom gaat inderdaad bij iemand spelen, dus keer ik zonder Tom terug naar huis. Onderweg gaat de telefoon: een detacheerder die wil weten of ik nog beschikbaar ben. Standaard roep ik altijd dat ik morgen kan beginnen, nee zeggen kan altijd nog.

16:30 Sonja gaat Tom ophalen, Max mag mee.

16:55 Ze zijn weer terug, en net op tijd voordat het gaat regenen. Eten koken is vandaag een gedeelde bezigheid: op het menu staan aardappelen met rode kool en gehaktballen, Sonja gaat alvast de gehaktballen maken, zodra die in de pan liggen begin ik aan de rest. Terwijl ik daarmee bezig ben gaat Sonja Tom in bad stoppen.

19:15 Tom is een kwartier geleden al naar boven gestuurd, Sonja gaat er nu achteraan om ‘m nog even voor te lezen en voor Max een bad in te laten lopen. Het badderen wordt weer aan mij overgelaten, Sonja vindt nog steeds dat ze Tom en Max niet tegelijk naar bed kan brengen. Dat kan wel, maar het vereist wel een klein beetje planning.

19:40 Tom ligt in bed, het verhaaltje is voorgelezen, Max mag bij Sonja op schoot nog even z’n melk naar binnen werken. Ik ga weer aan m’n eigen werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder