Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Productief dagje vandaag | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

07:35 Het blijft moeilijk om op te staan. Sterker nog, het lijkt zelfs steeds moeilijker te worden nu dat het steeds later licht wordt. Terwijl Sonja zich met de kids bezighoudt ga ik maar weer het ontbijt regelen.

08:05 Tom is eindelijk beneden. Ik vraag me toch af wat die jongen ‘s ochtends allemaal doet. Opstaan, aankleden, even naar het toilet, dat alles zou toch binnen tien minuten moeten kunnen. Wat doet-ie dan met die overige twintig?

08:20 Sonja is nog bezig met haar eigen ontbijt en dat van Max, dus ga ik Tom maar naar school brengen. Dat scheelt mij uiteindelijk ook weer tijd, want zodra ik terug ben kan ik boodschappen gaan doen bij de Nettorama. Als Sonja Tom naar school zou brengen zou het allemaal een stuk later worden.

08:50 Boodschappentas pakken, lege flessen erin, in de auto ermee en wegwezen maar. Hopelijk is het net zo rustig als de vorige keer.

10:00 Kijk, dat is nou wat je noemt ‘opschieten’. De boodschappen zijn gedaan en opgeruimd, en ik zit al weer thuis aan de koffie. Vandaag ga ik me (als ik de kans krijg) de hele dag boven installeren. Eerst de eerste lichting aanbiedingen op eBay gooien, en daarna verder met m’n andere winkel.

11:50 Sonja gaat Tom ophalen, Max mag mee.

19:15 Vanavond staat er zelfgemaakte pizza op het menu (zelfgemaakt door Sonja, wel te verstaan), maar het nadeel is wel dat we nu pas gaan eten. Tom en Max zullen dus pas laat in bed liggen. Voordeel is dan wel weer dat ik lekker lang door heb kunnen werken, zelfs ondanks een paar onderbrekingen voor de was.

21:15 En de rust keerde weder… Tom is naar bed, Max heb ik inmiddels in bad gestopt, een fles melk gegeven en vervolgens ook in bed gestopt. Vervolgens heb ik m’n laptop naar beneden gehaald, Sonja gaat nog even Tom voorlezen en dan kennelijk ook naar bed. Dat heeft ze niet expliciet gezegd, maar toen ik beneden kwam ging zij naar boven en had ze de TV uitgezet. Niet op stand-by, maar helemaal uit. Mooi, dan kan ik de hele avond ongestoord doorwerken. Glaasje wijn erbij, en vooruit met de geit. Het wordt nog wel wat met die winkel van me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder