Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Een dag als alle andere | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Tja, wat valt er nog te vertellen? Het is gewoon weer een dag als alle andere. Opstaan, ontbijten, me met Max bezighouden terwijl Sonja Tom naar school brengt, proberen wat werk te doen—uiteraard beneden, want boven gaan zitten werken is in onder Sonja’s regime niet echt een optie.

Tom heeft gevraagd of Sonja ‘m na school op komt halen, wat ze ook inderdaad gedaan heeft, wat mij dan tenminste die ellende bespaart. Dan ‘s avonds eten. Op het menu vandaag: vis (geen idee wat voor soort, maar smaakte niet slecht voor diepvriesvoer), krieltjes en komkommersalade. Daarna de kids naar bed, en daarna lekker gaan racen (Need for Speed: Most Wanted) tot pakweg 23:30 uur. Alleen om 21:30 uur even een uurtje onderbreking om Top Gear te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder