Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Postkantoor ja, postkantoor nee | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

07:25 Het is weer tijd om op te staan. Tom is weer genezen verklaard, dus die kan vandaag weer gewoon naar school. Alleen jammer dat het maar een halve dag is. Ik sta op, kleed me aan en ga Tom wakker maken. Om het proces een beetje te bespoedigen til ik ‘m ook maar meteen uit bed en zet ‘m op de grond—alwaar Tom z’n best doet om zogenaamd door te slapen. Ik ga alvast naar beneden, Sonja brengt zometeen Max mee.

08:05 Tom komt nu pas naar beneden en heeft alweer geen zin om te eten. Dus gaan z’n boterhammen terug naar de keuken, die krijgt hij dan na school. Terwijl ik Max verder voer kan hij dan alvast z’n schoenen en z’n jas aan gaan trekken.

08:20 Het heeft de nodige moeite en herhaalde opdrachten gekost, maar we zijn eindelijk klaar voor vertrek. Sonja vertrekt vandaag later zodat ik Max niet mee hoef te nemen. Dat scheelt alweer.

08:45 Tom is afgeleverd, ik pak m’n laptop en verdwijn naar boven: er moeten nog wat spullen ingepakt worden voor een paar klanten.

09:35 Sonja moet zo direct weg, dus verkas ik weer terug naar beneden. Nu nog ergens tijd vinden om naar het postkantoor te gaan, en voor die tijd eerst maar eens m’n eBay-administratie een eindje bijwerken.

09:50 Max heeft het maar opgegeven, die is in de box in slaap gevallen. Het positieve daaraan is dat ik nog even rust heb, het negatieve is dat ik daardoor vrijwel zeker niet eerst naar het postkantoor kan om daarna Tom op te halen, maar het in omgekeerde volgorde zal moeten.

11:10 Gedaan met de rust: Max is weer wakker. Te laat om eerst nog naar het postkantoor te kunnen. Dat zal sowieso moeten als Sonja thuis is, want een van de dozen is dermate groot dat ik die niet op de fiets of op de kinderwagen mee kan nemen, dus zal ik met de auto moeten gaan. Maar dan ik Max weer niet meenemen, want daarvoor kom ik dan een paar handen tekort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder