Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Terug naar de dagelijkse sleur | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

08:00 Tijd om maar weer eens op te staan. Sonja’s wekker is om 06:00 uur al begonnen te blaten en sindsdien heb ik niet meer geslapen. Tom en Max slapen nog. De wekker begon trouwens wel met een toepasselijk nummer: Abba’s The Winner Takes It All—over echtscheiding…

09:30 Max is wakker geworden, laat ik die maar eens uit bed gaan halen. Tom blijkt ook al wakker te zijn en zit in bed met een Suske & Wiske. Opstaan wil-ie niet, meneer wenst z’n ontbijt op bed. Mooi niet dus.

10:10 Het ontbijt van Max heb ik zojuist geannuleerd. Tot het moment dat ik ‘m in z’n stoel zette ging het goed, maar daarna was het alleen nog maar geschreeuw. Na een kwartier proberen hem zover te krijgen dat hij z’n pap gaat eten heb ik het maar opgegeven. Dan lijdt-ie maar honger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder