Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Canada? | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

00:15 Genoeg gespeeld, #3 op de ranglijst is nu #4 geworden, en ik heb nog de nodige races te gaan alvorens ik #2 ook van z’n plek kan schoppen. Maar nu eerst slapen, want er moeten boodschappen gedaan worden na het ontbijt. Oh jippie…

08:00 Piep. Piep. Piep. PIEP. PIEP. PIEP. De wekker. Tijd om op te staan.

10:30 Het ontbijt is achter de kiezen, op naar de Nettorama en de Lidl. Sonja gaat met de kids de stad in, Tom moet geknipt worden en dan door naar de fotograaf voor pasfoto’s, want onze jongeman gaat in de zomervakantie drie weken met z’n oma mee naar Canada. Tom is weer z’n gebruikelijke opstandige zelf, en verkondigt dat hij niet naar Canada wil. Ik vind het prima, dan ga ik wel in zijn plaats. Daar een auto huren en op m’n eentje door Canada trekken, eventueel nog even de grens over naar de VS (als ze me binnenlaten). M’n paspoort is nog wel even geldig, dus ik ben zo vertrokken als ik de kans krijg.

12:15 Zo, de boodschappen zijn weer gedaan, de rest van de familie zal voorlopig niet terug zijn, dus is het nu tijd voor een bak koffie en dan ga ik eerst m’n e-mail maar eens ophalen.

16:30 Het volk is weer thuis, en de kids zijn duidelijk moe. Bijverschijnsel daarvan is dat vooral Tom weer flink opstandig wordt. Op het menu vanavond: pizza en een bak sla. En dan vanavond om 20:00 uur weer een aflevering van Doctor Who.

20:50 Doctor Who is weer afgelopen, en dankzij dat %*^*%*& Eurovisie Songfestival moeten we nu twee weken wachten op de volgende aflevering. Tom wilde ook kijken maar zat er weer om de haverklap doorheen te kleppen. Grr… Maar goed, voor Tom is nu toch echt bedtijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder