Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Een drukke dag | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

07:50 Eigenlijk had ik m’n wekker op 07:00 uur gezet met de bedoeling dan ook op te staan, maar m’n bed was net iets te lekker warm…

08:10 De keuken in, koffie aanzetten en de buitendeur open. Zeer verfrissend voor een ochtendmeditatie. Die duurt korter dan gepland, want het is toch wel erg frisjes. Maar wakker word ik er wel van. Nog even de groencontainers aan de straat zetten, en dan is het tijd voor het ontbijt.

08:30 Met een klap komt er allerlei papier door de brievenbus schuiven. Waarop Max wakker wordt. Die mag dus nu uit bed (Tom schijnt nog te slapen) en dan krijgt-ie z’n ontbijt.

09:10 En zowaar, Tom is ook weer beneden. Nog in z’n pyama, maar dat corrigeren we straks nog wel. Even ontbijt voor ‘m maken, tweede bak koffie voor mij, en aan het werk maar weer. Als de kids me laten, tenminste.

12:00 Bedtijd voor Max. Tom blijft intussen maar zeuren over wanneer hij z’n lunch krijgt. Dat moet ik nu al meer dan een uur elk kwartier aanhoren. Ik word er zo moe van…

16:30 Toch nog lekker opgeschoten. Op m’n bedrijfswebsite moeten een aantal standaardontwerpen komen te staan, het streven is om er per dag eentje te maken. Zo ver zo goed. Maar nu roept de keuken weer. Eerst afwassen, en dan eten koken.

18:30 Tom’s gedrag liet de hele dag weer volop te wensen over, dus krijgt-ie vandaag geen toetje. In plaats daarvan mag-ie naar bed. Aan Sonja de schone taak om voor de kids te zorgen.

21:00 Sonja is naar Tom toe, Max heeft beneden nog een tijdje gespeeld maar moet nu ook naar bed. Dat gaat met een hoop protest gepaard, want hij wil eigenlijk bij z’n mama op schoot liggen. Maar dat vind ik niks, hij zal toch echt moeten leren dat-ie op tijd naar bed moet. Sonja blijkt bezig te zijn om Tom zover te krijgen dat hij z’n kamer nog opruimt, en dat gaat natuurlijk weer met een hoop verbale agressie (van zowel Sonja als Tom) gepaard.

21:30 Sonja is nog steeds boven bezig, ik installeer me voor de TV voor de eerste aflevering van Herman’s Helden. M’n laptop had ik nog even aan het werk gezet om een backup te maken, maar halverwege is-ie er weer eens volledig mee opgehouden. Tijd voor een nieuwe…

22:15 Zowaar, Sonja laat zich nog even beneden zien, maar een kwartiertje later verdwijnt ze naar bed.

23:00 Nog iemand die naar bed gaat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder