Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Grijs en grauw | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

07:30 Niet dat ik er veel zin in heb, maar ik ga toch maar eens opstaan. Het weer is wederom niet inspirerend: grijs en grauw.

08:20 De ochtendprocedure is weer achter de rug (al ben ik nog niet door m’n eerste bak koffie heen), eens zien of ik nog wat zinnig werk gedaan krijg vanochtend. Max zal zometeen wel wakker worden.

08:45 En jawel, daar is-tie weer. Max is wakker.

09:30 Zo, Max heeft z’n ontbijt gehad en gaat weer spelen, voor mij is het zoals gebruikelijk tijd voor m’n tweede bak koffie en tijd om aan het werk te gaan.

12:00 Max is moe en gaat dus naar bed. Nadat ik ‘m in bed gelegd heb trek ik wat brood uit de diepvries, dan kan ik zometeen aan m’n lunch.

12:30 Lunchtijd. Nou ja, twee sneetjes brood, meer stelt het niet voor.

14:00 Shit, Max is nu al weer wakker. Da’s toch wel een uurtje eerder dan ik gehoopt had. Niks aan te doen, ik ga ‘m uit bed halen en zorgen dat-ie ook z’n lunch krijgt.

16:30 De middag vertoonde veel overeenkomsten met de ochtend: Max houdt me voortdurend van m’n werk af, en belandt telkens opnieuw in de box als-ie op een stoel klimt. Hopelijk leert-ie dat klimmen gauw af. Voor mij is het nu tijd om alvast af te gaan wassen, en daarna moet de warme hap gemaakt worden. Het menu vandaag: shoarma. Snel en simpel.

19:45 Het zit er weer op voor vandaag. Werk gedaan, afgewassen, eten gemaakt en opgegeten. Sonja heeft Max en zichzelf in bad geparkeerd en zit intussen voor de TV met Max op schoot. Vanmiddag heeft zich alweer een klant voor Toy Imperium gemeld die net als die anderen meteen via PayPal betaald heeft. Kortom, genoeg gedaan, tijd om te gaan spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder