Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Zomervakantie | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

08:30 Max wordt wakker, ik daardoor ook, Sonja slaapt door. Dus sta ik op, haal Max uit bed en ga met ‘m naar beneden voor het ontbijt.

09:15 Laat ik eens aardig zijn en Sonja d’r ontbijt op bed brengen.

09:30 Max heeft een poepluier. Na het verschonen breekt de pleuris uit, want Max heeft z’n mama gezien maar moet (met luidkeels protest) toch weer naar beneden.

10:30 Het is niet zoveel, maar er moeten toch boodschappen gedaan worden bij de Nettorama. Op naar de Nettorama dan maar.

11:30 Dat schoot lekker op. Aangekomen bij de supermarkt bleken er nog maar drie of vier winkelwagentjes te zijn. Da’s gunstig. Dat betekent namelijk dat er een hoop klanten al in de winkel zijn, en tegen dat ik bij de kassa kom is dat volk allemaal al vertrokken en hoef ik dus niet eerst een kwartier in de rij voor de kassa te staan.

12:00 Sonja vindt nog steeds dat we samen op vakantie moeten, dus wandelen we met z’n drieën naar het reisbureau.

14:30 Na twee uur reisbureaugedoe staan we weer buiten. We gaan deze zomer twee weken all-inclusive naar Griekenland. Oh jippie. Van mij hoeft het niet, maar Sonja vindt het kennelijk belangrijk dat we samen op vakantie gaan, want “daar zijn we wel aan toe”. Dat moet dan maar weer, persoonlijk ben ik vooral toe aan rust en stilte, en wat mij betreft mag ze alleen met Max op vakantie. Maar ja, daar wordt nou eenmaal geen rekening mee gehouden. Als ik het voor het kiezen had zou ik alleen op vakantie gaan, en dan niet naar Griekenland maar een paar weken naar Zuid-Oost Azië. In Thailand moet je momenteel niet zijn (militaire coup, gevechten met rebellen in het zuiden), maar zoiets als bijvoorbeeld eerst een weekje naar Maleisië en dan nog een week Singapore zou me niet tegenstaan.

15:00 Ik ben weer thuis, Sonja is met Max nog even de stad ingegaan en zie ik straks wel een keer verschijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder