Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Huisarts | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

07:45 Max vindt dat hij nu wel lang genoeg geslapen heeft. En dus mag ik me weer (met veel moeite en al evenveel tegenzin) uit bed laten vallen.

13:00 Hèhè, eindelijk tijd voor m’n tweede bak koffie. Sonja had toch maar even de huisarts gebeld, om 11:00 uur werd ze op het spreekuur verwacht. Dus was het om 10:30 uur schoenen aan, iedereen in de auto, en op naar de huisarts, Marion Salwegter. Vervolgens naar de dienstdoende apotheek, in dit geval helaas niet de apotheek net om de hoek bij de huisartsenpraktijk, maar bij het Máxima Medisch Centrum, vestiging Eindhoven (het voormalige Diaconessenhuis). Om 12:30 uur waren we dan eindelijk weer terug. Sonja naar de badkuip, Tom buiten spelen, Max nog even z’n lunch en dan naar bed. Eindelijk even rust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder