Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Bezoekregeling | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

07:30 Tijd om op te staan. Het is toch nog even wennen. Tom wil uiteraard weer niet opstaan.

09:00 Tijd voor de tweede ronde koffie, en nu maar hopen dat Max me gewoon laat werken. Vast niet.

09:30 Max is weer eens bezig het meubilair in de woonkamer te verhuizen, en kennelijk gaat dat niet zoals hij wil want er wordt nu weer gigantisch geschreeuwd en gekrijst. Ik begin het idee te krijgen dat ik alle meubels òf buiten moet gaan zetten òf aan de vloer vastschroeven.

Net nog even alle bezoektijden van MMC Eindhoven opgezocht. Wat een waardeloze bezoektijden hebben die: 13:45-14:30 uur (onpraktisch, want dat combineert niet met Tom’s schooltijden) en 19:00-20:00 uur (onpraktisch, want dat is bedtijd voor Tom en Max). Helemaal strak houden ze de hand overigens niet aan de bezoekregeling: per patiënt mogen er maximaal twee bezoekers zijn, maar de patiënt in het bed tegenover Sonja had er gisteravond vijf, en hoewel mensen normaliter zachter praten in een ziekenhuis waren die vijf (plus patiënt) bezig alsof ze in thuis of in de kroeg zaten. Vreselijk irritant, ik moest zo ongeveer op het hoofdeinde van het bed gaan zitten om Sonja te kunnen verstaan.

11:20 Sonja heeft net gebeld en begon onder andere weer over vakantie. Ik moet nu dus toch weer naar het reisbureau (al dan niet een andere) om een vakantie te regelen. Het wil maar niet doordringen dat ik geen zin heb om met wie dan ook op vakantie te gaan…

Max is naar bed, zo te horen is hij het daar niet mee eens. Hij zal zometeen toch wel in slaap vallen. Althans, dat is wel te hopen want ik ben wel toe aan een paar uurtjes rust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder