Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Vaderdag 2007 | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vaderdag verliep zoals vrijwel alle dagen: anders dan ik gepland had. Het begon goed, met ontbijt op bed en een paar vaderdagcadeautjes. De rest van de dag ging minder. Ik had eigenlijk de hele dag aan m’n bedrijf willen werken, maar in plaats daarvan zijn Sonja en ik zo ongeveer de hele dag in de tuin bezig geweest.

Eerst moest het gras gemaaid worden, en vervolgens moest het terras achter in de tuin opgeruimd worden. Daar ligt een grote hoeveelheid zooi die er eigenlijk niet hoort maar afgevoerd zou moeten worden. Dat ligt er nu nog steeds, alleen ligt het nu bij elkaar en is het terras weer begaanbaar. Niks afgevoerd, maar toch een vooruitgang. Als iemand nog belangstelling heeft voor een roze omafiets of een citybike (opknapper) mag-ie zich melden.

M’n avond is opgegaan aan achtereenvolgens TV kijken (Hell’s Kitchen), een Legosetje voor Tom in elkaar zetten, en een paar uurtjes Need for Speed: Most Wanted spelen. Dit alles een paar keer onderbroken vanwege Tom, eerst hoorde ik wat gestommel boven en bleek hij bezig te zijn Sonja’s wekker te pikken, en wat later nog een keer omdat-ie uit bed was gekomen en Sonja’s wekker alsnog had gepikt. Hij zal wel gedacht hebben dat het toch niks meer uitmaakte, want hij had al zoveel uitgevreten dat-ie z’n verhaaltje bij het naar bed gaan helemaal niet meer gehad heeft en zolang hij de schade op z’n kamer niet hersteld heeft (hij had van alles en nog wat aan meubilair en andere spullen met een stift bewerkt) ook geen computerspelletjes meer mag doen en niet mag afspreken.

Niet dat straffen iets uithaalt bij Tom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder