Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
De dagelijkse sleur | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

04:30 Nu al wakker. Geen idee waarom, maar blij ben ik er niet mee want ik weet nu al dat ik niet meer in slaap zal vallen vanochtend.

07:15 Tijd om op te staan. Eerst even m’n laptop naar beneden verhuizen, en dan de kids wakker maken.

09:30 Tom had vanochtend weer geen zin om op te staan en schoot voor de rest ook al niet op. Alleen al om z’n jas en z’n schoenen aan te trekken had-ie ruim tien minuten nodig, waardoor we pas rond 08:25 uur vertrokken. Maar we waren toch nog op tijd. Inmiddels is m’n tweede bak koffie bijna op en is Max zowaar redelijk rustig aan het spelen. Eens zien of ik wat werk gedaan krijg vanochtend.

11:05 Van werken is alweer weinig terechtgekomen, want Max blijft continu aandacht vragen. Maar gelukkig is het nu z’n bedtijd.

14:10 Hoogste tijd om Max weer uit bed te halen, want we moeten Tom dadelijk ook nog op gaan halen en Max moet voor die tijd toch even gegeten hebben.

15:00 Tom wilde weer afspreken maar mocht dat niet (als onderdeel van z’n straf), dus is-tie maar buiten gaan spelen. Aan m’n eigen werk zal ik toch wel weer niet toekomen, dus ga ik maar weer braaf de huisslaaf spelen en aan de was beginnen.

16:30 Sonja is thuis, Tom komt ook binnen precies op het tijdstip dat ik gezegd had dat hij thuis moest zijn. Ik ben al bezig met de voorbereidingen voor het eten als Sonja zich opeens herinnert dat ze de paspoorten van de kids nog op moet halen.

17:11 Sonja belt op om te vertellen dat er nog een hele hoop wachtenden voor haar zijn en het dus nog wel even gaat duren. Prima, lekker rustig.

18:00 De familie is weer thuis, en dus kan ik nu daadwerkelijk eten gaan koken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder