Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Intake CPH | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

12:20 Vanochtend met moeite om 07:30 uur uit bed gekomen; de discipline zit er nog niet echt in. Gelukkig had ik vanochtend een afspraak dus moest ik wel m’n bed uit. De heenweg naar Rosmalen duurde wat langer dan gepland, aangezien de TomTom-versie op m’n PDA niet weet dat er op tig plaatsen, inclusief rond Den Bosch, aan de A2 gewerkt wordt. Uiteindelijk met tien minuten vertraging gearriveerd. De jongedame met wie ik de afspraak had (ene Jessica van Ravenstein, gz-psychologe i.o.) dacht al even dat ik niet meer op zou komen dagen.

Voorlopig resultaat van een intake van anderhalf uur: ik ben positief over het CPH, een stuk positiever ook dan over Mutsaersoord, Jessica lijkt genegen te zijn om me inderdaad op te laten nemen, maar het moet daar eerst intern nog besproken worden en dan belt ze me in de loop van de week terug.

Nu eerst maar eens een boterham gaan regelen, en dan aan het werk. Eigenlijk zou ik nu weer met m’n bedrijf verder moeten gaan, maar uit de kelderkast komt een lucht alsof er iets of iemand overleden is, dus zal ik me eerst daar aan moeten wagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder