Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Terugblik | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Al lange tijd geen nieuwe berichten meer, maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd is. Integendeel. Eerst dus maar eens in sneltreinvaart door de laatste acht maanden heendenderen.

De intake bij het CPH werd gevolgd door een opname van zes weken, van eind juli tot begin oktober. Een afwisselend zware en mooie periode, die me al met al toch veel goed gedaan heeft en waar ik een paar prachtige vriendschappen met een paar geweldige dames aan over heb gehouden. Vervolgens was het samen met Sonja door naar de GGzE in Geldrop voor iets wat “systeemtherapie” heet. Dat heeft er toe geleid dat eindelijk de beslissing genomen is die ik al drie jaar geleden had moeten nemen (en toen al door had moeten zetten): echtscheiding. Wat later vond men bij de GGzE dat systeemtherapie eigenlijk geen zin meer had en werd ons gevraagd of we ieder afzonderlijk nog behoefte aan hulp. Ik wilde wel, Sonja wilde (geheel volgens verwachting) niet. Die vind nog steeds dat ze geen hulp nodig heeft, al vind ik samen met alle hulpverleners die we ontmoet hebben dat ze wel degelijk gebaat zou zijn bij therapie. Maar ja, die Duitse mentaliteit is er zo stevig ingeslagen dat die er nooit meer uit zal komen.

Vervolgens kwam de volgende ontwikkeling: ik ben zowaar sinds 8 november 2007 weer aan het werk! Weer een hele overstap: taxichauffeur bij Connexxion in het groepsvervoer (voornamelijk schoolvervoer, en af en toe verstandelijk gehandicapten en ouderen). Vorige maand ben ik geslaagd voor zowel m’n theorie- als m’n praktijkexamen, en daarmee ben ik nu officieel gediplomeerd taxichauffeur. Weliswaar maar in deeltijd (in de praktijk zo’n 25 uur per week) maar het is beter dan niks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder