Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Verdachte omstandigheden | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vanochtend heb ik Sonja er nog eens per e-mail op gewezen dat ik van haar degelijke argumenten verwacht in plaats van alleen maar de opmerking dat mijn argumenten gebaseerd zouden zijn op verkeerde informatie. Gezien het uitblijven van een antwoord kan ik alleen maar constateren dat ze nog altijd meent dat ze gewoon per definitie altijd gelijk heeft en dus haar mening niet hoeft te onderbouwen. Helaas voor haar zie ik dat toch anders, en zal dit zeker consequenties hebben.

Vanmiddag had ik weer eens een afspraak bij GGzE Geldrop. Dat heeft in het kort drie reacties opgeleverd. De eerste was eentje van onbegrip over het feit dat zooi van mijn schoonmoeder opeens bij mij in de schuur opgeslagen moesten worden. De tweede was lof voor het feit dat ik tegen Vera van Nunen (van Welzijn Eindhoven) had gezegd dat ik vind dat ik erbij hoor te zijn als ze over onze kinderen komen praten. Tot slot werd mijn voorstel “Huisvesting vs. alimentatie” betiteld als “een goede en creatieve oplossing”. Kortom, al met al positief.

Na m’n laatste rit ben ik maar eens even onderuitgezakt in een lekker warm bad. Om 18:30 uur hoorde ik Sonja binnenkomen, en kennelijk was die ergens niet tevreden over want er werd volop met de deuren geslagen. Een uur later was het eten klaar, en was Sonja opeens verdacht vriendelijk. Aangezien dat op z’n zachtst gezegd nogal ongebruikelijk is ben ik maar meteen wantrouwig geworden; als ze zo begint moet ze wat gedaan hebben.

En jawel hoor, of ik donderdagavond de kids op wilde gaan halen bij de opvang. Oftewel, ze moet weer ergens heen. Het vergde wat doorvragen, maar uiteindelijk bleek dat ze donderdagavond weer een ‘Meet & Feed’ heeft. Een half jaar geleden hadden we toch echt afgesproken dat afspraken ruim op tijd aangekondigd moeten worden, maar klaarblijkelijk vindt Sonja dat ze zich daar niet aan hoeft te houden. Ook goed, maar als zij zich daar niet aan hoeft te houden, hoef ik het ook niet meer.

Het zal in elk geval wel laat worden. Die bijeenkomsten duren tot 21:00 uur (vreemd genoeg duurden die tot voor kort maar tot 20:00 uur), en volgens Sonja moest ze daarvoor ook nog naar Den Bosch omdat het pand van Yacht in Eindhoven verbouwd wordt. Dan ga je je toch afvragen wat voor afspraken ze die avond nog meer heeft… en of die ‘Meet & Feed’ plaatsvindt in een pand van haar werkgever of in de slaapkamer van een andere man dan waarmee ze getrouwd is…

De komende weken heeft Tom vakantie, en Sonja wist te vertellen dat ze een aantal dagen vrij had genomen. Oh, ze zat toch in haar laatste week bij d’r huidige project bij de Rabobank? Niet dus, dat bleek alweer verlengd te zijn, deze keer tot augustus. Maar ook dat was waarschijnlijk niet belangrijk genoeg om dat meteen even mede te delen toen ze het zelf hoorde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder