Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Barbecue en Sonja’s post | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vanavond was de barbecue van de baas, en eerlijk gezegd viel het tegen. Niet dat het eten niet goed was, het was ook wel redelijk gezellig, maar voor de rest heb ik niet het idee dat ik iets gemist zou hebben als ik niet gegaan was. Dat hadden kennelijk wel meer mensen, want volgens mij zijn er hooguit vijftig, misschien zestig collega’s geweest van de paar honderd. Het weer zat ook al niet mee; afgaande op het weer ‘s middags had het aangenaam warm en zonnig moeten zijn, maar het was frisjes, bewolkt en het zag er voortdurend uit of het elk moment kon gaan regenen.

Op de heenweg naar de barbecue nog even een tussenstop gemaakt bij de brievenbus van Sonja’s advocate. Voor zover ik weet heeft Sonja die stacaravan maar tot vandaag gehuurd en ik heb er verder niks over gehoord, dus is ze wat mij betreft nu spoorloos verdwenen. Dat betekent dat ik haar post ook niet door kan sturen, dus heb ik het allemaal maar bij elkaar in een grote envelop gestopt en die met een begeleidend briefje bij haar advocate afgeleverd, dan moet die er maar voor zorgen dat de post op de juiste plek terechtkomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder