Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Zo hoor je nog eens wat | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Als de situatie niet zo triest zou zijn, zou je er om kunnen lachen: volgens sommige tweeps ben ik een journalist van “een grote krant” en zou mijn ‘Help Jeroen Overleven’ actie een project zijn om te zien hoe ver je kunt gaan op Internet. Om welke krant het dan zou gaan wordt er uiteraard niet bij verteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder