Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Eerste gastblog | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Een van de manieren om meer mensen naar je eigen blog te krijgen is middels ‘gastbloggen’ — artikelen publiceren op het blog van iemand anders met een link naar je eigen blog. Vandaag is m’n eerste gastblog online gegaan op Bliss Habits: ‘How To Unclutter Your Wardrobe‘.

Inderdaad, Engelstalig. Het onderwerp: een doorlopende aanpak van je kledingkast om er voor te zorgen dat je niet nog jarenlang kleding in de kast laat hangen of liggen die je toch niet meer draagt. De methode is niet alleen toepasbaar bij kleding maar voor al je aardse bezittingen.

En nu maar afwachten hoeveel nieuwe bezoekers het op gaat leveren op m’n eigen blog Zen to Life. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder