Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
IJdele hoop | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Een gelukkig 2012 toegewenst, geachte lezer. Gisteren heb ik me al afgevraagd wat 2012 gaat brengen, vandaag ga ik daar nog even op door. Ik zou natuurlijk het liefste willen dat 2012 het jaar wordt waarin ik eindelijk eens verlost zal worden van de terreur van de Waffen-SS, het Ministerie van Justitiële Corruptie, en Reclassering Nederland, maar het zou me verbazen als dat zou gebeuren. Een autistische klokkenluider kun je nou eenmaal niet het zwijgen opleggen dus zal ik door blijven gaan met het publiceren over wantoestanden, en daar zal de overheid ongetwijfeld weer hardhandig op reageren. Het feit dat zowel de politie als Reclassering Nederland een paar maanden geleden geweigerd hebben om in gesprek te gaan spreekt wat dat betreft boekdelen.

Uiteraard hoop ik ook dat m’n financiële situatie dit jaar verbetert. Nou verbetert die situatie nogal eens gauw als je bedenkt dat m’n inkomen vorig jaar bestond uit alles bij elkaar negen maanden WWB-uitkering, maar u snapt wat ik bedoel. Waar dat inkomen vandaan zal gaan komen weet ik uiteraard nog niet; misschien dat m’n nieuwe business Zen to Life een succes wordt (Cyber Constructions wordt de nek omgedraaid), misschien dat het loondienst wordt.

Eigenlijk was ik van plan om vandaag weer huiswaarts te keren maar daar stak Sylvia een stokje voor zodat het een dag langer duurt tot ik twee maanden achterstand in post en e-mail kan gaan wegwerken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder