Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Aan het stopcontact | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Pfff… Wat een dag… Vanochtend de mondhygiëniste, terwijl die bezig was brak een tand af, door naar de tandarts om een spoedafspraak te maken, terug naar huis, door naar vergadering, terug naar huis en meteen door naar tandarts… Ik kan mezelf aan het stopcontact gaan hangen, m’n eigen accu weer opladen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder