Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Zo groot was dat arbeidsconflict dus | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Van 2000 tot 2004 werkte ik bij DTO (Defensie Telematica Organisatie). Daar heb ik een arbeidsconflict gehad (niet alleen daar overigens, maar da’s weer een ander verhaal). Enig idee hoe groot dat arbeidsconflict was?

Nou, die doos op de foto hieronder meet 40 x 40 x 40 cm, en die snippers die er in zitten zijn wat er over is van dat dossier nadat het (in drie dagen tijd) door de versnipperaar was geduwd. Iets anders zit er niet in, alleen de hele (versnipperde) papierwinkel van dat arbeidsconflict! En dan waren de meeste pagina’s nog dubbelzijdig bedrukt…

hp photosmart 720
Eigenlijk is dit nog maar de helft: de snippers hierboven zijn de resten van de kopie van het dossier. De originelen moeten ook nog door de versnipperaar, maar pas nadat alles gedigitaliseerd is.

Dat digitaliseren is om twee redenen: een digitaal archief neemt aanzienlijk minder plek in dan een papieren archief (dat ruimt dus lekker op), en als het allemaal digitaal staat kan het makkelijk op Internet gepubliceerd worden. Het gaat hier tenslotte wel om wantoestanden binnen een organisatie welke gefinancierd wordt door de belastingbetaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder