Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Die beslissing van gisteren heeft wonderen gedaan: alleen al doordat ik die rust heb af-gedwongen voel ik me een stuk beter. Niet dat ik nu meteen vol energie de ene klus na de andere afstreep maar ik ben wel begonnen aan een heidens karwei: het inscannen van de dagvaarding van Bureau Jeugdzorg (81 pagina’s!) en het voorbereiden van het resulterende PDF-bestand voor publicatie op Zwartboek Overheid.

Vanmiddag was de tweede editie van de driewekelijkse bijeenkomst van Housing First. Daar had ik eigenlijk niet echt zin in, maar als communitybeheerder heb je nou een-maal een morele plicht om je gezicht te laten zien. Het hielp uiteraard wel dat we deze keer een warme maaltijd kregen — met dat minimale inkomen van mij is een gratis maaltijd altijd welkom!

Verrassing bij de bijeenkomst: Jan en Tanja, twee mensen die ik nog ken uit m’n tijd bij KDET. Geen idee waar Jan tegenwoordig woont, maar Tanja blijkt zowaar bij mij in de buurt te wonen. Al met al was het best gezellig, al mag het van mij in het vervolg wel rookvrij. Maar goed, het eten, de frisdrank en de koffie waren gratis, ik was weer even de deur uit, en morgen moet toch alles weer in de was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder