Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Het is met name op Twitter schering en inslag: wie een mening verkondigt welke niet overeenstemt met het neonazistische gedachtegoed van de PVV kan rekenen op een reeks haattweets uit het rechtsextremistische afvoerputje van de maatschappij. Dat went na een tijdje, maar de afgelopen dagen hebben ze zichzelf overtroffen met een terreurcampagne van ongekende omvang.

Mehmet Esmer

Afgelopen week liet Turkse medelander Mehmet Esmer via Twitter blijken er geen moeite mee te hebben dat Nederlanders slachtoffer waren geworden van de ramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Geen bijster handige opmerking natuurlijk, maar vrijheid van meningsuiting is vrijheid van meningsuiting, en als ik zie hoe de genocide in Gaza gebagatelliseerd wordt in de media kan ik er zelfs begrip voor opbrengen.

Als die opmerking door een blanke Nederlander gemaakt gemaakt zouden er relatief weinig mensen over zijn gevallen, maar in dit geval zagen de neonazi’s van de PVV het als een goede reden om hun haat jegens iedereen die de dag niet begint met de Hitler-groet weer eens online uit te kuren.

Hyena’s

Net als ongelukken komen PVV-ers zelden alleen. Daarnaast zijn het doorgaans nogal laffe hondjes welke graag veel en hard schreeuwen en dreigen maar daar niet op afgerekend willen worden. Het gevolg: de bulk van de PVV-aanhang twittert anoniem, en als ze weer eens een haatcampagne beginnen zoeken ze elkaar op zodat ze, net als hyena’s, groepsgewijs op hun doelwitten kunnen jagen.

Daar maakte ik donderdagochtend een opmerking over, waarop enkele PVV-neonazi’s hun pijlen der haat op mij gingen richten.

Nou heb ik daar op zich niet zo’n moeite mee. Als overtuigd linksmensch ben ik er al lang aan gewend dat ik door PVV-tuig uitgescholden word als ik mijn mening deel met de wereld. Doorgaans is dat snel afgelopen: de eerste golf PVV-neonazi’s blokkeer ik en zonodig gaat m’n Twitteraccount een dagje op slot, waarop het tuig op zoek gaat naar iemand anders om te terroriseren.

Excessief

Deze keer explodeerde het echter. Sinds donderdagochtend ben ik het onderwerp van inmiddels al zo’n 2.500–3.000 haattweets en heb ik me genoodzaakt gezien zo’n 400 PVV-neonazi’s op Twitter te blokkeren. Daarnaast heb ik ook nog tientallen haat-berichten ontvangen via Facebook (de stroom is nog steeds niet opgedroogd), werden er minstens twee nepaccounts onder mijn naam aangemaakt op Twitter, en ging één van de PVV-neonazi’s zelfs aan de slag met Photoshop, met als gevolg in elk geval een foto van mij in een dwangbuis en een foto van mij in een SS-uniform.

Zo geestesziek is het zelfbenoemde Herrenvolk van de PVV dus…

Wat die berichten betreft: u kunt het zo ziek en misselijkmakend niet bedenken of ik heb het naar m’n hoofd gesmeten gekregen. Aanvallen op m’n hoogbegaafdheid en autisme, hatelijkheden over m’n uiterlijk, beledigingen, scheldpartijen (bedenk een scheldwoord en ik heb het langs zien komen—inclusief scheldwoorden met het woord ‘kanker’ er in), doodsverwensingen en bedreiging met geweld en moord. Naar goed PVV-gebruik zijn mij inmiddels ook zo’n beetje alle denkbare ziektes toegewenst.

Psychiater

Die opmerkingen over m’n hoogbegaafdheid en autisme brachten ook nog een andere afwijking onder PVV-neonazi’s weer voor het voetlicht. Het uitschot blijkt er collectief van overtuigd te zijn dat het strikdiploma dat ze op de kleuterschool gehaald hebben (waarschijnlijk pas na vier herexamens) hen tevens tot bevoegd psychiater maakt. Ze smijten althans met psychiatrische ‘diagnoses’: wel autist, geen autist, zwakbegaafd, debiel, psychotisch, en natuurlijk de klassiekers narcist, psychopaat en pedoseksueel.

Persoonlijk vermoed ik dat hier gewoon sprake is van projectiegedrag…

Grenzen

Ik heb veel geduld, ik weet dat het eigenlijk alleen maar zielige, laagintellectuele aan-dachtshoeren zijn zonder zinvolle dagbesteding en normbesef, maar ook ik heb m’n grenzen. En dus ben ik er toe overgegaan om hun woorden terug te smijten. Daar de PVV-aanhang nogal graag anderen uitmaakt voor nazi en pedo ben ik ze op Twitter ook nog eens gaan toevoegen aan een lijst met de zeer welluidende naam P(edo)VV-neonazi’s. Da’s extreem, ik weet het, maar als je te maken hebt met extremisten zijn extreme maatregelen helaas onvermijdelijk.

Dat werd niet gewaardeerd. Meteen voelden de PVV-neonazi’s zich aangevallen (PVV-ego’s zijn niet bestand tegen negatieve opmerkingen over henzelf), en meteen kwam er ook een golf van kritiek uit de rechtsextremistische hoek. Want een PVV-neonazi uitschelden, dat kan echt niet hoor! Dat die uitbarstingen enkel het gevolg waren van de naziterreur door de PVV-aanhang werd gemakshalve maar genegeerd.

Zielig

De rest van het voorspelbare patroon diende zich uiteraard ook weer aan.  De PVV-neonazi’s begonnen zich te wentelen in hun slachtofferrol, deden alsof ze totaal geen idee hadden waarom ze opeens zelf uitgescholden werden, en gingen zelfs naar de politie twitteren om hulp te krijgen. Zoals gebruikelijk begonnen er ook weer een paar te gillen dat ze aangifte zouden gaan doen.

Niet onder de indruk

Ik ben gepast niet onder de indruk; ik ben de afgelopen zes jaar al tientallen malen bedreigd. Hele kuddes PVV-neonazi’s, waaronder ook de extreemrechtse harde kern van ‘supporters’ van voetbalclubs Ajax, Feyenoord en ADO Den Haag, zouden me wel eens even komen opzoeken om me in elkaar te slaan en/of me te vermoorden. Hele busladingen PVV-neonazi’s hebben de afgelopen jaren geroepen dat ze aangifte tegen me zouden gaan doen.

De eerste neonazi moet zich hier nog melden, en op de eerste aangifte uit die hoek zit ik ook nog steeds te wachten, dus het zal wel loslopen. Ik verwacht dat in het uiterste geval de politie de signalen zal oppikken en ze een keer een praatje komen maken om eens te horen wat er nu allemaal echt aan de hand is.

Harde aanpak

De PVV-aanhang heeft de afgelopen dagen wederom op overweldigende wijze haar ware aard laten zien. Het wordt dan ook hoog tijd dat de overheid eens gaat erkennen dat er in een land dat zichzelf tolerant noemt geen plaats is voor rechtsextremistische haatzaaiende neonaziclubs als de PVV. Hoog tijd dus om de PVV te erkennen voor de neonazistische terreurorganisatie die het is, de PVV op grond daarvan te verbieden en Herr Wilders plus z’n hele aanhang op te pakken.

Daarna mogen ze wat mij betreft een keuze krijgen. De eerste optie is deportatie naar en levenslange opsluiting in een concentratiekamp waar ze de rest van hun leven iets mogen gaan doen wat de meeste PVV-ers nog nooit gedaan hebben: hard werken. De tweede optie is dat we ze tegemoetkomen in hun haat jegens de EU en hun liefde voor Israël, en ze (uiteraard op eigen kosten) naar Israël deporteren waar ze ongetwijfeld met open armen ontvangen zullen worden.

Dat uiteraard wel met de bepaling dat als ze ook maar één voet weer op Nederlandse bodem zetten, ze alsnog een enkele reis concentratiekamp krijgen.

Of we gaan meteen voor de Endlösung en maken er een massa-executie van…

Welbespraakt

En tot slot een paar pareltjes van rechtsextremistische welbespraaktheid welke ik de afgelopen dagen mocht ontvangen uit het rechtsextremistische afvoerputje van de maatschappij. Door op de afbeeldingen te klikken gaat u naar de originele tweet.

 

20140802 MisterAndy

20140802_1836 Marc Nelissen

4 Responses to Massale terreuraanval door PVV-neonazi’s

 • Bram says:

  Dag Ron, Dank voor je opmerking. Ik had eigenlijk graag een reactie van de heer Van Baardwijk willen zien. Misschien is hij wel druk, druk, druk.

 • excalibert66 says:

  Mooi stuk Jeroen. Ik weet dat niet iedere pvv-er even enthousiast is over Yvonne Kots, ze heeft daar zeker ook vijanden. Dat deel van de pvv wat wel nadenkt, die heb je ook

  Maar het meeste is inderdaad dat fascistische ondersoort rond Wilders wat niet voor niets door de samenleving wordt uitgekotst. Met hun pedo-obsessie.

  Yvonne beschuldigt eerst, moet je maar bewijzen dat je dat niet bent, zo werkt het niet, aandachtshoer. Jij maakt misbruik van slachtoffers. Waarom ? Voor jezelf om er zelf beter van te worden

  Snap niet dat dat fascistische pvv volk rond haar nou nog niet doorheeft, iets te dom blijkbaar

 • excalibert66 says:

  Dit stuk gaat natuurlijk over PVV-ers in het algemeen, hoe die reageren als ze zelf eens beledigd worden, niet over Yvonne

  Ik weet wel dat ze weer eens vooraan stond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder