Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Sinds 1999 is november de tijd voor NaNoWriMo — de National Novel Writing Month. Doel is om in dertig dagen een boek te schrijven van 50.000 woorden; dat komt neer op een boek van ongeveer 200 pagina’s.

Dit jaar doet ook uw favoriete columnist mee. Om op schema te blijven moet ik een gemiddelde halen van 1.667 woorden per dag. Dat kost tijd. Veel tijd. En dat betekent dat er deze maand geen tijd meer overblijft voor onder andere het schrijven van m’n wekelijkse column. U zult het dus even zonder nieuwe artikelen moeten stellen.

Maar niet getreurd: onvoorziene omstandigheden daargelaten pak ik in december de draad weer op. Want er is nog wel het een en ander te schrijven over onder andere de corruptie bij de Eindhovense politie en het niet-fuctioneren van wat in dit land voor ‘professionele hulpverlening’ door moet gaan.

Dus dames en heren ambtenaren en ‘hulpverleners’: geniet van de rust want lang zal het niet duren. 🙂

Voor de belangstellenden: mijn voortgang bij NaNoWriMo kunt hier volgen. Uw steun-betuigingen, aanmoedigingen, voedselhulp in de vorm van kant-en-klare-maaltijden, en krachtvoer in de vorm van chocolade (tip: hoe donkerder hoe beter) zijn van harte welkom. 🙂

Onaangekondigd bezoek daarentegen niet, want schrijven vergt concentratie, en als je uit je concentratie gerukt wordt kost het gemiddeld een half uur om weer terug op dat niveau te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder