Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Moord! | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

‘Het Zwaard der Gerechtigheid’ is een serie korte verhalen waarin de hoofdpersoon (Johan) genadeloos afrekent met allerlei figuren die hem het leven tot een hel hebben gemaakt, waaronder corrupte ambtenaren, incompetente en al dan niet corrupte hulpverleners, en uiteindelijk afrekent met de Bron van alle Kwaad, zijn ex Vicky. Hoewel de titel ‘Moord!’ anders doet vermoeden wordt niet iedereen om zeep geholpen — sommige van die figuren verdienen het gewoon niet om er zo gemakkelijk vanaf te komen.

Ik wens u veel leesplezier!

Deel 1 — Waarin Peter, maatschappelijk werker bij het Bureau Preventie Huiselijk Geweld, de trein niet mist.

(De verhalen staan niet op deze site, bovenstaande link brengt u naar Plazilla.)

 

Deze verhalen zijn fictie. Elke overeenkomst met bestaande personen, organisaties en gebeurtenissen berust op louter toeval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder